Unikátnost z Havaje
JAK SE KOLOA RUMY VYRÁBÍ
Při výrobě rumu Kōloa začneme nejprve s nedotčenou dešťovou vodou z hory Waiʻaleʻale a blízkých horských vrcholů a deštných pralesů, která se profiltrovala přes sopečné vrstvy do rozsáhlých podzemních akviferů. Naše rumy používají pouze čistou cukrovou třtinu z „vysoké třtiny“, kávu z místních zdrojů, čokoládu a ingredience k vytvoření autentické chuti lihovin, které vyrábíme.
S použitím těchto jedinečných, autentických ingrediencí jsou naše prémiové havajské rumy dvakrát destilovány, smíchány, plněny do lahví a odeslány přímo z palírny v Kalaheo, na jižní straně krásného Garden Isle of Kauaʻi. Tým Kōloa Rum Distillery je hrdý na to, že vyrábí a dodává po pevnině USA, Austrálii, Rakousku, Francii, Německu, Japonsku a západní Kanadě. Naše rumy jsou destilovány v jednotlivých dávkách za použití našeho vintage (cca rok 1947) 1 210-galonového destilačního přístroje s měděnou nádobou, s měděnou kolonou a kondenzátorem. Při druhé destilaci se destilát shromažďuje ve třech sekcích – hlavy, srdce a ocasy. Rum Kōloa používá pouze srdce z dávky.
Náš jedinečný destilační proces a použité kvalitní ingredience se spojují, aby poskytly hladké, čisté a vyleštěné chuťové a aromatické vlastnosti, které odlišují rum Kōloa od většiny ostatních.